Hoe pakken wij de schoonmaak aan

De uitgangspositie van Maasstad Schoonmaak en Facilitaire Diensten is het leveren van constante schoonmaak kwaliteit. Dit bereiken wij door onderstaande werkzaamheden met betrokkenheid en volledige inzet goed op elkaar af te stemmen.

De schoonmaak van het bedrijfspand calculeren

Als eerste inventariseren wij altijd uw bedrijfspand. Vuilaanbod, de bezettingsgraad en uw wensen spelen een belangrijke rol bij het maken van een calculatie. Voor de calculatie gebruiken wij een software programma, waarin verschillende schoonmaaksystemen en normen kunnen worden geďmplementeerd. Natuurlijk speelt onze ervaring bij het maken van een calculatie een belangrijke rol. Uit de schoonmaakcalculatie is af te lezen hoe vaak, wat en wanneer wordt schoongemaakt en tegen welke prestatie.

Inzetten schoonmaakmedewerkers en de juiste materialen voor de schoonmaakuitvoering

Wanneer de calculatie voor het schoon te maken gebouw is gemaakt, gaan we taakverdelingen maken voor het inzetten van onze medewerkers. Enthousiasme en plezier van onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Hierbij is het van belang te kijken welke schoonmaakmiddelen, - materialen en –machines er nodig zijn, zodat onze medewerkers hun werk zo efficiënt en ergonomisch mogelijk kunnen uitvoeren.

Opstart schoonmaak in uw bedrijfspand

De opstart van de schoonmaak is van enorm belang. Wij zetten dan ook alle zeilen bij om de opstart van de schoonmaak goed in te zetten. Want wij geloven in het gezegde; “een goed begin is het halve werk.”

Evalueren en controleren van de schoonmaak

Als de opstart is gedaan en alle medewerkers hebben hun draai gevonden is een blijvende evaluatie en controle van het schoonmaakproces op zijn plaats. De frequentie is al naar gelang de situatie en de wensen van de klant.

Met onze manier van werken kunnen wij inspelen op de verschillende wensen en behoeften van de klant en zijn werkomgeving. Hierdoor leveren we schoonmaak- en facilitaire diensten op maat en kunnen wij onze constante schoonmaak kwaliteit blijven garanderen.

Wilt u weten hoe wij de schoonmaak en / of facilitaire diensten in uw bedrijfspand aanpakken? Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak.