Schoonmaakadvies

Wanneer u tegen schoonmaakproblemen aanloopt kan Maasstad Schoonmaak en Facilitaire Diensten u met dit traject begeleiden en adviseren. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld de volgende situaties:

  • Begeleiding en advisering bij nieuwbouw projecten. Welke voor- en nadelen heeft het afwerkmateriaal en is er met de ene vloer meer tijd en kennis nodig dan de andere soort vloer. Vaak heeft de architect hele mooie afwerkmaterialen, alleen wordt er nooit over het schoonmaken daarvan nagedacht.
  • Het geven van vloeradvies en overige afwerkmaterialen.
  • Oplossingen aandragen voor al uw schoonmaakproblemen van vloeren, toiletten, keukens, liften, machines en overige ruimte of afwerkmaterialen.
  • Welke schoonmaaksystemen en -machines komen het beste tot hun recht.

Schoonmaakcalculatie

Voor het calculeren hoeveel tijd de schoonmaak voor een bedrijfspand in beslag gaat nemen, komt meer kijken dan u denkt. Door onze ervaring kunnen wij voor u een schoonmaakcalculatie op maat maken. De calculatie wordt met u besproken, zodat u de calculatie optimaal in de praktijk kunt inzetten. Hier volgen enkele voorbeelden:

  • U wilt weten of u goed zit met uw schoonmaak uren. Een second opinion is fijn om naast uw eigen calculatie te houden.
  • U gaat verhuizen of verbouwen. De indeling van het pand wijzigt en het schoonmaakprogramma zal moeten worden aangepast. Welke consequenties heeft dit voor uw uren en uw schoonmaakmedewerkers.
  • Welke keuze ga ik maken, een eigen schoonmaakdienst of geheel / gedeeltelijk uitbesteden. Wij kunnen voor u een calculatie maken om te zien hoeveel uur er nodig is voor de schoonmaakwerkzaamheden en welke kosten dit met zich meebrengt.
  • In de afgelopen jaren is het aantal uren voor de schoonmaak ontstaan, zonder enige onderbouwing. Wij kunnen u helpen bij het onderbouwen van uw schoonmaakuren d.m.v. een schoonmaakcalculatie volgens uw wensen.
  • U heeft al jaren hetzelfde schoonmaakprogramma met dezelfde prestatie. Is dat nog van deze tijd? Wij kunnen uw schoonmaakproces onder het licht houden en uw schoonmaak professionaliseren.
  • Het verder professionaliseren en optimaliseren van het schoonmaakprogramma met de daarbij behorende werk-/taakkaarten en opleiding voor uw personeel.

Dit zijn enkele voorbeelden van situaties waarbij u ons kunt inschakelen. Heeft u vragen over een bepaalde schoonmaaksituatie in uw eigen bedrijfspand of kantoorgebouw, neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien of wij invulling kunnen geven aan uw vraag.